0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

TL-5 lampen Philips

TL-5 Fluorescentielampen

Tl-5 buizen, verlichting door middel van Philips TL-5 buizen? Er zijn vele mogelijkheden! DLS biedt een ruime keuze uit verschillende TL-5 lampen van Philips!

 

High Output en High Efficiency

Zoals gezegd is er een onderscheid te maken tussen High Output en High Efficiency. Het is belangrijk om dit onderscheid te kennen en om dit mee te laten wegen in de keuze voor de soort buislamp die u aanschaft. Philips TL-5 buizen in High Output uitvoering kennen een zeer hoge lichtopbrengst. Praktisch gezien betekent het dat een HO TL-5 lamp meer licht geeft dan een reguliere TL lamp. Met name in magazijnen en werkplaaten worden High Output lampen vaak gebruikt. Een High Efficiency TL-5 buis kent juist een lager energieverbruik, waardoor u kosten kunt besparen. High Efficiency lampen worden bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt in kantoorpanden en klaslokalen.

 

Typen lampen

DLS biedt een breed assortiment van Philips TL-5 lampen aan. Er zijn dus zowel HO- als HE-lampen verkrijgbaar, elk in verschillende typen en uitvoeringen. Elke specifieke situatie vraagt immers om een lamp op maat. In supermarkten zijn er lampen nodig met een specifieke coating, op andere plaatsen heeft u bepaalde kleuren nodig. Of u bent juist op zoek naar een lamp die energiezuinig is. DLS heeft alle Philips TL-5 buizen die u nodig heeft in het assortiment. Bestel hier uw TL-5 buizen.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

  1. 01
  2. 02
  1. 01
  2. 02
Loading...
Laden...