0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

TL-5 lampen Osram

Vrijwel iedereen is wel bekend met verlichting door middel van TL. De afkorting ‘TL’ staat voor ‘Tube Lamp’, oftewel buislamp. Dat is ook precies wat het is. Vrijwel alle bedrijven maken gebruik van buislampen om ruimtes efficiënt te verlichten. Niet alle bedrijven zijn echter hetzelfde, dus het is ook niet verwonderlijk dat er verschillende eisen worden gesteld aan de verlichting. Een bekend merk op het gebied van TL-verlichting is Osram. Zo heeft dit merk een uitgebreide keuze aan TL-5 buizen.

High Output en High Efficiency

Het onderscheid tussen High Output en High Efficiency is belangrijk om mee te laten wegen in uw uiteindelijk keuze voor een bepaald lamptype. Osram TL-5 High Output lampen hebben een erg hoge lichtopbrengst. Deze lampen geven simpelweg meer licht dan reguliere TL-5 lampen. Dit is nuttig in ruimtes waar een goede verlichting belangrijk is. Een Osram TL-5 High Efficiency lamp is juist een stuk energiezuiniger. Door het lagere energieverbuik van deze lamp, bespaart u dus op energiekosten.

 

Typen lampen

Bij DLS kunt u een ruim assortiment vinden van Osram TL-5 lampen, zowel de HO als de HE uitvoeringen. Zo kunt u voor elke situatie en ruimte de geschikte lamp selecteren. Heeft u behoefte aan een lamp met een specifieke coating of met een bepaalde kleur(mix), dan bent u bij DLS aan het juiste adres. Het bedrijf heeft alle Osram TL-5 buizen die u nodig heeft, in het assortiment. 

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

  1. 01
  2. 02
  1. 01
  2. 02
Loading...
Laden...