0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn met ons bedrijf gevestigd in Teteringen (Noord-Brabant) en wij verkopen en installeren in heel Nederland energiezuinige TL-5/ LED oplossingen, aan u de keuze.

 

  

Onze Werkwijze, face to face / online.

Persoonlijk langskomen, om de bestaande verlichting in kaart te brengen om vervolgens een voorstel te schrijven met als doel, hoe kun je het hoogst mogelijk financieel rendement behalen met daarbij een betere verlichting t.o.v. de oude/ huidige situatie.

 

Online shop,  wij kunnen met trots zeggen dat we steeds vaker via onze website: www.DeLampenSpecialisten.nl onze producten / diensten verkopen. Natuurlijk voorzien wij onze bezoekers waar nodig telefonische ondersteuning. Wij zijn dagelijks van 08:00 uur tot 18:00 uur via 088- 076 2019 telefonisch bereikbaar.

 

 

Hoe blijven onderscheiden t.o.v. onze 100.000 den concullega’s?

Verkoopprijzen, de meeste bedrijven prefereren altijd dat ze de goedkoopste zijn. Wij ook, dat moeten we ook wel hard maken anders heb je online geen levensvatbaarheid.

 

Producten,  zowel voor kantoorverlichting als wel voor de loods verlichting hebben wij energiezuinige alternatieven in de vorm van nieuwe LED/ TL-5 armaturen dan wel de optie om de bestaande TL armaturen om te bouwen naar Led/ TL-5, aan u de keuze.

 

Up to date blijven, wij doen er alles aan om volledig up to date te blijven op het gebied van energiezuinige verlichting, ik kan u zeggen dat valt niet mee.

 

 

Producten aanbod, voor ieder wat wils.

Wij doen onze uiterste best om elk bedrijf optimaal te kunnen voorzien in zijn/ haar verlichtingswensen.

Zo bieden wij voor kantoor verlichting, vrij veel LED Panelen en LED TL buizen met een interne driver.

 

Voor de Loods verlichting bieden wij naast compleet nieuwe lichtlijnen uiteraard de welbekende LED TL buizen. De TL armaturen die voorzien zijn van 2 * TL buizen en boven de 6 meter hangen, bouwen wij voornamelijk LED TL buizen met een externe driver aan. De Enkelvoudige TL armaturen in bijvoorbeeld magazijn gangpaden/ doks passen wij veelal LED TL buizen met een interne driver.  

 

 

Installatie in eigenbeheer, meer dan enkel en alleen producten verkopen.

De Lampen Specialisten, installeert al vanaf de eerste dag dat zij begonnen met het aanbieden van energiezuinige verlichting. Wij hebben gemerkt dat al onze klanten daar ook zeker een voorkeur voor hebben, zo blijven wij verantwoordelijk voor de installatie en kunt u altijd op ons terug vallen als de lamp het niet meer doet.

 

 

Referenties, wat kunnen wij nog meer zeggen?

Geluk, zo simpel is dat. Wij het gelukt gehad dat een aantal grote bedrijven ons de kans hebben gegeven om te laten zien wat energiezuinige verlichting op de aspecten: besparingen/ lichtopbrengst kan realiseren.

 

Team, natuurlijk ook met alle medewerkers van De Lampen Specialisten hebben wij 7 jaar lang meer dan normaal onze schouders en onder gezet. Zo trachten wij iedereen direct te woord te staan, binnen een dag te voorzien van een voorstel en uiteindelijk wordt elk project aan één stuk geïnstalleerd. Dat alles bij elkaar heeft voor dit resultaat gezorgd.

 

Uw eigen referentie willen zijn, dat kan en zelfs kosteloos. Wij bieden namelijk al onze producten kosteloos ter beschikking. Het enige dat u betaald zijn de installatie kosten.

 

 Magazijn van De Lampen Specialisten:

Loading...
Laden...