0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Originele hanglampen

Industriële LED Hanglampen

Gasontladingslampen met de originele G40 fitting, die 250W/ 400Watt Lampen kunnen laten branden, kwamen veelvuldig voor in loodsen/ werkplaatsen. Echter gezien het enorme elektriciteitsverbruik en de slechte verlichting, vervangen wij deze originele ouderwetse industrielampen voor nieuwe LED TL armaturen.

 

Trends & Toepassing

Gezien de enorme interesse in een stoer/ zakelijk interieur, verbouwen wij deze originele Gas ontladingslampen naar kleurrijke/ energiezuinige LED hanglampen. In Entree/ hal van een kantoor, privé kiezen veel mensen voor boven de eettafel, denk dan ook aan veranda/ serre.

 

Kenmerken van deze kleurrijke lampen

Het zijn doordat de gasontladingslampen vervangen worden door LED lampen zijn het moderne /  energiezuinige lampen echter met wel degelijk die unieke originele uiterlijk. Tevens bieden wij de lampen aan in de meest gewilde kleuren: Rood/ Blauw/ Groen. De meest gewilde variant is de BETONLOOK. Door de grijze gebroken kleur en het ruwe reliëf geeft het een mooie/ stoere betonlook. 

 

Custom made

Wij leveren de Lampen in de kleur/ ketting/ lengte van het netsnoer naar keuze. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons het gemakkelijkst bereiken via: 088-000 8 000 of via de mail: info@delampenspecialisten.nl

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...