0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Ombouwpakket Philips T5

Zeer goedkoop bestaande armaturen ombouwen naar Philips TL-5 armaturen?

Ja, dat is heel goed mogelijk oude TL armaturen zijn uitermate geschikt om te renoveren/ ombouwen naar TL-5 armaturen. Hierdoor blijft het bestaande armatuur behouden en wordt enkel en alleen voorzien nieuwe componenten zoals EVSA en TL-5 buizen.

Resultaat: Tegen de laagst mogelijke investering een nieuw gerenoveerd energiezuinig TL-5 armatuur van het TOP merk Philips.

 

 

Selecteer via de Lampen Specialisten het juiste ombouwpakket

Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van TL-5 renovatie hebben wij complete ombouw pakketten voor u samengesteld. Zo kunt u eenvoudig het gewenste ombouwpakket uitzoeken op basis van fabrikant, de lengte van de TL-buizen, aantal TL-buizen en de gewenste kleurcode van de TL-5 buizen. Aan de hand van deze criteria kunnen wij u het ideale pakket aanbieden.

 

 

Werkwijze van de renovatie werkzaamheden.

Onze renovatie procedure bestaat uit het volledig strippen van bestaande TL armaturen, die vervolgens worden voorzien van een Elektronisch Voor Schakel Apparaat (EVSA) die vervolgens aangesloten wordt op de lamphouders. De TL-5 buizen worden daarna voorzien van verlengdoppen en er ingedraaid.

 

Uw oude spullen kunnen door DLS worden meegenomen om in te leveren bij een milieudepot. Wij renoveren op locatie en de renovatietijd bedraagt circa 30 minuten per TL armatuur.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...