0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Master TL-D Super 80

Master TL-D Super 80

Binnen de TL verlichting is de Master TL-D Super 80 erg bekend.Philips is de producent van deze populaire TL lampen, die veel wordt verkocht in verschillende markten. De Master TL-D Super 80 wordt gezien als een standaard op het gebied van TL-verlichting. Dit komt met name door de lage aanschafkosten.

Andere voordelen Master TL-D Super 80

Ten opzichte van andere TL lampen heeft de Master TL-D super 80 een hoge lichtopbrengst. Deze lamp levert meer lumen per watt dan andere lampen, wat bespaart op de energiekosten. Bovendien zorgt de Master TL-D super 80 voor een betere kleurweergave dan de standaard TL-D kleuren. De lamp heeft een lagere kwikinhoud dan vergelijkbare lampen en kan werken in bestaande TL-D armaturen. De lamp is zo te gebruiken in scholen, kantoren, winkels, fabriekshallen en dergelijke ruimtes.

Het is dus niet voor niets dat de Philips TL-D super 80 razend populair is. Een lage aanschafprijs, een hoge lichtopbrengst, een lange levensduur en veelzijdig in gebruik: deze kenmerken maken het product tot een topper in ons assortiment. De Lampen Specialisten heeft dan ook maarliefst elf verschillende Master TL-D Super 80 buizen beschikbaar.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...