0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LUMILUX T5 HO XT

De Osram HO type XT lampen bieden enkele duidelijke productvoordelen. Het grootste voordeel van dit lamptype is het kostenplaatje. De Osram HO XT lampen hebben een veel lagere total cost of ownership dan vergelijkbare lampen. Dat is inclusief investeringskosten, onderhoudskosten en kosten van lampvervanging. De lagere onderhoudskosten hebben te maken met langere vervangintervallen. Door een langere levensduur van de lampen zijn er ook minder lampen voor afvalverwijdering. De Osram HO XT lampen zijn compatibel en uitwisselbaar met conventionele T-5 lampen.

De HO XT lampen worden gebruikt in verschillende toepassingsgebieden, voornamelijk in de industrie en in bijvoorbeeld tunnels. Dat is logisch, gezien het zeer voordelige karakter van deze lampen. De lampen vallen onder de Osram-systeemgarantie, indien ze gebruikt worden samen met Osram-E-VSA’s. In geval van lampbreuk is het aan te raden om de website www.osram.com/brokenlamp te bezoeken.

 

Productkenmerken:

> De lampen hebben een ontzettend lange levensduur: maximaal 45.000 uur (mits gebruikt in combinatie met QUICKTRONIX E-VSA).

> Goede kleurweergave.

> Mogelijkheid tot dimmen.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...