0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LUMILUX HO De Luxe

De Osram HO type De Luxe lampen kennen enkele duidelijke productvoordelen ten opzichte van lampen uit hetzelfde segment. Zo staan deze lampen garant voor een uitstekende kleurweergave, waarbij de natuurlijke kleuren worden vertoond zoals bij daglicht. De perfecte kleuregalisatie draagt daar mede aan bij.

De Osram HO De Luxe lampen worden gebruikt in verschillende industriële toepassingsgebieden, maar ook in winkels, supermarkten en warenhuizen. De lampen vallen, net zoals alle lampen van Osram, onder de Osram-systeemgarantie, indien ze worden gebruikt in combinatie met Osram-E-VSA’s. In geval van lampbreuk is het aan te raden om de volgende website te bezoeken: www.osram.com/brokenlamp.

 

Productkenmerken:

De lampen behoren tot een zeer goede kleurweergavegroep (1A). De HO De Luxe lampen zorgen voor een zeer goed lumenbehoud, van wel 90% gedurende de volledige levensduur van de lamp. De lampen hebben een lange gemiddelde levensduur, van maximaal 24.000 uur indien gecombineerd met QUICKTRONIX E-VSA. Mogelijkheid tot dimmen.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...