0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Instelbare LED-TL buizen

De meeste loodsen, werkplaatsen en magazijnen worden verlicht door 58 Watt TL-D buizen of gas ontladingslampen van 250/ 400 Watt. Deze hangen veelal op een hoogte van 7 meter of zelfs tot wel hoogtes van 12 meter. Deze armaturen verbruiken onnodig veel elektriciteit en gemiddeld zijn er zo’n 10 % tot aan 15 % van deze huidige armaturen kapot, deze doen het simpelweg NU niet maar zullen het in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid ook WEL nooit meer te gaan doen! De meest gehoorde argumenten om over te stappen naar LED, zijn:

63% besparen op de jaarlijkse elektriciteitskosten. Oudere verlichting, is echt verouderd en moet vervangen worden. Overheid, eist het! Co-2 Reductie

Hoe selecteer je “de beste” LED TL buizen?

Iedereen denkt dat je maar één type LED TL buis hebt, namelijk LED TL buizen met een interne driver. Ook wel de LED TL buis genoemd die 1 op 1 de oude TL buis kan vervangen voor dit type LED TL buis. Dat klopt, echter TL armaturen boven 7 meter hoogte zijn LED TL buizen met een externe driver wellicht de beste oplossing!

Kortom, bestaande TL armaturen die hoger dan 7 meter hangen en je wilt echt een verbetering van de lichtsterkte en de kwaliteit dan is er feitelijk maar één keus en dat zijn LED TL buizen met een externe driver oftewel de instelbare LED TL buizen.

LED TL buizen met een externe driver.

Van het TOP merk Samsung bieden wij LED TL buizen aan met een lichtsterkte van 160 Lm/Watt. Doordat je de LED Driver kunt instellen in drie standen is de lichtsterkte afhankelijk van de gekozen stand.

Stand 1)               25 Watt levert per LED TL buis: 4.000 Lm

Stand 2)               30 Watt levert per LED TL buis: 4.800 Lm.

Stand 3)               34 Watt levert per LED TL buis: 5.440 Lm.

LED Driver van het merk OSRAM

De LED Driver is van het merk Osram, type: OT Fit 80/230. De LED Driver heeft zoals eerder hierboven is omschreven, drie standen waarop de lichtsterkte is af te stellen. De LED Driver is van de enige echte fabrikant Osram, die 7 jaar fabrieksgarantie geeft.

Certificaat

Het keuringsbedrijf SGS heeft de installatie op aanrakingsveiligheid getest en met trots kunnen we zeggen, dit is een goedgekeurde installatie. Nogmaals, LED TL buizen met een externe driver zijn dus als enige een goedgekeurde installatie i.p.v. alle LED TL buizen met interne driver.

PDF van het echtheid certificaat.

Elk TL armatuur volledig ombouwen naar LED

LED TL buizen die door een LED driver worden aangestuurd dienen volledig geïnstalleerd te worden. Complete installatie betekend dat het huidige TL armatuur volledig wordt gestript om vervolgens met nieuwe bedrading geïnstalleerd te worden. Kortom, na installatie heeft u een volledig nieuw gerenoveerd LED armatuur met de componenten van de TOP fabrikanten Osram en Samsung.

Foto’s van de volledige installatie.

Belangrijkste voordelen/ verschillen t.o.v. LED TL buizen met interne driver.

Certificaat. Is een goedgekeurde installatie. Geen onderhoud, door de langste fabrieksgarantie van 7 jaar. Langste gegarandeerde levensduur, namelijk: 100.000 uren i.p.v de 50.000 uren. Hoogste kwaliteit, zie hiervoor url:

 

Compleet pakket

Het complete pakket bestaat uit de desgevraagde aantal TL buizen in de bestelde lengte/ kleurkode inclusief klein montage materiaal zoals: installatie draad, microklemmen en popnagels en als laatste een complete/ gedetailleerde installatie tekening.

Filmpje van de verschillen

Enkele Projecten

Agco/ Van dulst/ Nima/ Hitmetaal/ Van Tiel/ Ect/ Vios Bouwgroep/ Boot Natuursteen en nog vele andere projecten.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over LED TL buizen met een externe driver oftewel de instelbare LED buis, neem dan via: 088- 000 8 000 contact op we staan u graag te woord.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...