0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Algemene LED-TL buizen

LED TL buis kopen? Bij de LampenSpecialisten.nl vindt u TL buizen en LED TL buizen van goede kwaliteit, voor een voordelige prijs. Om elke opdrachtgever van De Lampen Specialisten volledig te kunnen voorzien in haar/zijn behoefte hebben wij het bedrijf Sharplumi opgenomen in ons leveranciers bestand. Sharplumi is een Chinese fabrikant van deze TL buizen. Argumenten waarom wij voor dit merk LED TL buis hebben gekozen, zijn:

Chinese fabrikant, met een kantoor in elk Europees land, zo ook in Nederland. Alle producten voldoen aan de vereiste normeringen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, hierdoor zijn snelle terug verdientijden en hoge financiële rendementen te realiseren.

De Lampen Specialisten heeft al zeer veel projecten gedaan met deze LED-TL buis. Onze partners zijn erg enthousiast over de verlichting. De LED TL buizen adviseren wij om toe te passen in kantoren en scholen. Zij zijn namelijk erg geschikt voor ruimtes met een lager plafond. 

Beschikbare kleuren LED TL buizen:

3.000 K (warm wit) wordt steeds vaker geupgrade naar 4.000 (koel wit). 4.000 K. (koel wit), wordt als een zeer plezierige kleur ervaren. 6.500 K (daglicht kleur) wordt veelal alleen in werkplaatsen/ magazijnen toegepast. Dit gaat samen met de LED externe driver, ook wel werkplaats verlichting.

De Lampen Specialisten werkt al enige tijd met de led-tl buis van Sharplumi. Door de vele positieve ervaringen hebben wij besloten deze producten in ons webshop assortiment op te nemen. Door de enorme verandering in lichtopbrengst zorgt deze buis voor een ontspannen werkomgeving. U heeft voldoende en prettig licht om u beter te concentreren. De led-tl lampen met interne driver worden veelal gebruikt voor kantoren en scholen. Het gaat hierbij om een niet te hoge hoogte. U kunt alle informatie over de LED-TL buis vinden op onze website. Onze producten zijn voorzien van uitgebreide specificaties en productbeschrijvingen.

Wij kunnen uw installatie verzorgen

U kunt ervoor kiezen de LED TL buis te laten installeren door de specialisten van De Lampen Specialisten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de led-tl buis zelf te installeren. Bekijk het assortiment van de LED TL buizen, LED paneel en de LED Downlight en ervaar zelf de verandering in licht. De LED-TL buis met interne driver heeft de laagste prijs garantie. U zult nergens een lagere prijs betalen voor LED-TL buizen met interne driver. Maar naast onze voordelige led verlichting hebben wij ook industriële verlichting. Namelijk deze werkplaats verlichting. Dit is LED verlichting met een externe driver die zorgt voor drie lichtstanden speciaal voor in loodsen, magazijnen en fabrieken. Snel en voordelig een LED TL buis kopen? Bestel uw verlichting bij DeLampenSpecialisten.nl!

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...