0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LED T5 buizen

LED T5 buizen kopen?

Bij de LampenSpecialisten.nl vindt u TL buizen en LED TL buizen van goede kwaliteit, voor een voordelige prijs. Om elke opdrachtgever van De Lampen Specialisten volledig te kunnen voorzien in haar/zijn behoefte hebben wij LED T5 buizen opgenomen in ons product portfolio zodat we nu ook LED T5 kunnen aanbieden.

Argumenten waarom wij ook voor LED T5 buizen hebben gekozen, zijn:

Vele bedrijven maken gebruik van T5 buizen en gezien T5 buizen korter zijn dan de conventionele TL-D buizen kun jij deze standaard LED TL buizen niet voor toepassen daar heb je LED T5 buizen voor nodig. Ook deze TL 5 LED buizen voldoen uiteraard aan alle vereiste normeringen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, hierdoor zijn snelle terug verdientijden en hoge financiële rendementen te realiseren.

  

De Lampen Specialisten heeft al zeer veel projecten gedaan met deze LED-T5 buizen. Onze partners zijn erg enthousiast over de verlichting. De LED T5 buizen adviseren wij om toe te passen in kantoren en scholen maar ook zeker in loodsen, gezien hun uiterst hoge lichtopbrengst absoluut een aanrader.

 

Beschikbare kleuren LED T5 buizen:

3.000 K (warm wit) wordt steeds vaker geupgrade naar 4.000 (koel wit). 4.000 K. (koel wit), wordt als een zeer plezierige kleur ervaren. 6.500 K (daglicht kleur) wordt veelal alleen in werkplaatsen/ magazijnen toegepast.

  

LED T5 buizen met interne driver.

Oftewel een compleet pakket in elke buis verwerkt, de driver stuurt de LED T5 buis aan.  

De T5 buis heeft een enorme lichtopbrengst namelijk 150 Lm/ Watt dat is feitelijk ongekend hoog en daar en tegen bespaart u gemiddeld 50% op uw elektriciteitskosten en gaan de buizen 2 * langer mee dan de huidige T5 buizen.

  

Installatie proces

Gezien de T5 LED buizen voorzien zijn van een interne driver, kun je 1:1 de TL-5 buizen vervangen voor deze T5 LED buizen. Nogmaals, de EVSA kun je laten zitten en je hoeft simpelweg alleen de T5 buizen er uit te draaien en de LED T5 buizen er vervolgens in te draaien.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de gehele bedrading en de T5 EVSA er uit halen en de LED T5 buizen rechtstreeks op de lamphouders aan te sluiten, aan u de keuze. De reden kan zijn: Hoogst mogelijke besparing en geen last van de oude bedrading.

  

Wij kunnen uw installatie verzorgen

U kunt ervoor kiezen de LED T5 buizen te laten installeren door de specialisten van De Lampen Specialisten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de led-tl buis zelf te installeren. Bekijk het assortiment van de LED TL buizen, LED paneel en de LED Downlight en ervaar zelf de verandering in licht.  De LED-TL buis met interne driver heeft de laagste prijs garantie. U zult nergens een lagere prijs betalen voor LED-TL buizen met interne driver. Maar naast onze voordelige led verlichting hebben wij ook industriële verlichting. Namelijk deze werkplaats verlichting. Dit is LED verlichting met een externe driver die zorgt voor drie lichtstanden speciaal voor in loodsen, magazijnen en fabrieken. Snel en voordelig een LED TL buis kopen? Bestel uw verlichting bij DeLampenSpecialisten.nl!

 

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Loading...
Laden...