0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LED Downlight

Ronde Armaturen in gangen en keukens gebruikmakend van 1 of 2 PL lampen noemen we downlighters. Elk gebouw heeft downlighters zo zijn ze terug te vinden in gangen/ keukens/ toiletten. Deze lampen gaan ’s morgen als eerste aan en tevens als laatste uit, kortom deze lampen branden de gehele dag en elke dag. Tevens is de levensduur vrij beperkt vanwege de warnte ontwikkeling in het armatuur waardoor de PL lamp erg warm wordt wat zeer nadelige effecten heeft op de levensduur van deze lampen.

 

Om een halt te roepen aan het elektriciteitsverbruik en de korte levensduur bieden we het alternatief, om de bestaande Downlighter om te bouwen naar een LED armatuur waardoor je minder elektriciteit verbruikt en geen onderhoudskosten meer hebt vanwege de extreem lange levensduur.

 

Concrete werkwijze, het oude armatuur blijft behouden alleen de oude PL lamp wordt vervangen door een LED lamp (e27 fitting). Het merk van de LED lamp kunt u zelf kiezen wij bouwen graag om met de OSRAM LED lampen vanwege de kwaliteit.

 

Complete pakketten.

Met onze ervaring hebben we een aantal pakketten samengesteld afgestemd op de meest voorkomende locaties: Toiletten, gangen en kantine.

 

 

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Loading...
Laden...