0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kroonluchters

Standaard/ bekende kroonluchters

Kroonluchters zijn van oudsher bombastische armaturen, met veel glitter en glamour dat zorgt voor zeer chique verlichting. De kroonluchters kom je helaas alleen maar binnenshuis tegen vanwege het feit ze te fragile zijn om deze veilig in alle weersomstandigheden op te kunnen hangen.

 

Kroonluchters van het Italiaanse merk Maseiro, zijn specifiek ontworpen voor buiten locaties.

Uiteraard zijn de traditionele lampjes vervangen voor LED lampen en ook niet onbelangrijk het IP 65 keurmerk. Het IP65 keurmerk geeft aan dat al onze kroonluchters waterbestendig zijn. Hierdoor kun je in de zomer er heerlijk onder eten/ picknicken en in de winter komt de tuin helemaal in de winterse sferen.

 

Natuurlijk zijn ook deze kroonluchters in kristal leverbaar, maar voor buiten is de kunststof uitvoering echt een aanrader, zonder dat je hiermee niet die uniek ervaring met deze kroonluchter kan realiseren.

 

Alle kleuren van de regenboog

Door gebruik te maken van de LED technologie, is het mogelijk om de daarvoor uitgeruste kroonluchters elke kleur van de regenboog te geven. Meest toegepast zijn de kroonluchters bij bijvoorbeeld een dance party waarmee een extra sfeer dimensie wordt gecreëerd.

 

Kopen/ Huren

U kunt bij ons de kroonluchters kopen, u kunt er zelfs voor kiezen dat wij één van onze monteurs de kroonluchters ter plaatse installeren/ ophangen. Naast de mogelijkheid om te kopen kunt u ook de kroonluchters huren voor bijvoorbeeld ter decoratie van de desbetreffende ruimte, zoals conferenties/ beurzen /bruiloften/ dance feesten.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

Loading...
Laden...