Met één stap voldoen aan de milieuwetgeving, terugverdientijd 1,5 jaar!

U heeft de brief van de overheid zeer waarschijnlijk al ontvangen. Of misschien is uw bedrijf zelfs al gecontroleerd op de naleving van de milieuwetgeving. Met deze stap voldoet u aan de milieuwetgeving en realiseert u een besparing tot wel 72%. 

 

 
 

Zo voorkomt u een overtreding op de milieuwetgeving

 

De Lampen Specialisten is er in gespecialiseerd bestaande TL-verlichting om te bouwen naar energiezuinige TL-5 of LED-verlichting.

Door ervoor de kiezen uw armaturen te laten ombouwen is de investering maar 1/4 van wat de investering zou kosten als u nieuwe armaturen zou laten plaatsen. U bespaart 72% op uw energierekening, hierdoor is de terugverdientijd maar 1,5 jaar!

 

 

Onze specialisten doen het werk

Misschien wist u het niet maar ondernememingen zijn verplicht vierjaarlijks een energie-audit te houden. Het doel hiervan is het verkrijgen van inzicht in de energiestromen. Met deze energiebesparende maatregelen voldoet u aan deze verplichting. 

Als u graag wilt dat wij u helpen met deze laagste investering dan komen we graag bij u langs. Er wordt een financiële berekening gemaakt voor wat de investering kost, de terugverdientijd en natuurlijk wat het u oplevert!

 
 

 

 
 
 

De Lampen Specialisten bestaat uit een team specialisten die zowel het voorstel, de berekeningen en de installatie voor u verzorgen. Uiteraard wordt de installatie van de verlichting zonder toeslagen opgeleverd. 

Enkele voordelen TL-5 of LED-verlichting:
- Uitstekende lichtopbrengst
- Terugverdientijd van 1,5 jaar
- CO² reductie
- Zeer lage investering

 
 

 

Contact?


 

Als u met ons in contact wilt komen kunt u kiezen uit één van de onderstaande opties.
1. Bel me voor informatie
2. Bel me over een tijdje voor informatie
3. Stuur me informatie per e-mail
4. Ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken
5. Wij willen geen contact met De Lampen Specialisten

 
 
 

 

De Lampen Specialisten

Willem Alexanderplein 2
4847 AL Teteringen

Telefoon

Tel: 088 000 8000
info@delampenspecialisten.nl
www.DeLampenSpecialisten.nl