0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

TL-5 Philips

EVSA voor TL-5

3 argumenten om te kiezen voor TL-5

Steeds meer bedrijven kiezen voor energiezuinige verlichting, vanwege de hoge besparingen op de jaarlijkse verlichtingskosten. Het kenmerk van TL-5 verlichting is het feit dat het circa 50% minder elektriciteit verbruikt dan de traditionele TL-8 verlichting. Daarnaast is TL-5 verlichting veel comfortabeler dan de traditionele “knipperende” TL-8 buizen. Het laatste argument om voor TL-5 verlichting te kiezen is de driemaal langere levensduur dan de TL-8 buizen.

 

Ruim assortiment in TL-5 buizen

DLS heeft een breed assortiment aan verschillende buislampen in TL-5 uitvoering beschikbaar. De vele verschillende types bieden verschillende voordelen. Waar de ene buis zeer geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld fabriekshallen of kantoren, daar zijn TL-5 lampen met coating bijvoorbeeld geschikt voor de verlichting van levensmiddelen, zoals in supermarkten. Vrijwel elk type TL-5 dat in verschillende branches wordt gebruikt, is bij DLS snel en gemakkelijk te verkrijgen. De TL-5 lampen zijn bij DLS verkrijgbaar in de merken Philips en Osram.

Het voordeel van TL-5 buizen is dat ze meer licht geven (de High Output lampen) of minder verbruiken (de High Efficiency lampen). Afhankelijk van het gebruik van uw lampen kiest u voor de soort TL-buis die het meest geschikt is. Zeker in vergelijking met standaard gloeilampen zijn TL-buizen energiezuinig te noemen, waarbij de lichtopbrengst relatief gezien vele malen hoger is.

 

Diversiteit in EVSA’s

Naast het aanbod van TL-5 buislampen, heeft DLS ook de noodzakelijke Elektronische Voor Schakel Appararten (EVSA’s) in het assortiment. Ook deze EVSA’s zijn verkrijgbaar in de merken Philips als Osram. U selecteert uw benodigde EVSA, afhankelijk van het aantal schakelingen en het wel of niet gebruiken van een dimmer. Verschillende typen TL-lampen vereisen verschillende voorschakelapparaten, dus het is wel van belang dat u de juiste EVSA selecteert. Bestel snel uw EVSA voor TL-5.

 

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Offerte aanvragen  Neem contact op  Kopen op factuur  Demo aanvragen

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  1. 01
  2. 02
  3. 03
Loading...
Laden...