0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Dulux T/E plus

Dulux T/E plus

De Dulux T/E plus PL-lamp van De Lampen Specialisten is economisch en energiezuinig. Goede lichtkwaliteit PL-lampen vindt u nu online bij DLS.

 

Wij laten u graag kennis maken met deze speciale PL-lamp. De Dulux T/E plus van Osram is uiterst economisch en beschikt over een goede lichtkwaliteit. Met een gemiddelde levensduur van 20.000 uur bent u verzekerd van een uitstekende lichtstroom. De PL-lamp is ontworpen voor ECG operatie en kan dan ook worden verduisterd in combinatie met een geschikt besturingsapparaat. Plus voor meer dus!

 

On top of the world

Osram is één van de toppers wanneer het gaat om PL-verlichting. De lampen zijn verkrijgbaar vanaf 13 Watt tot 42 Watt en hebben een prijs vanaf €4,39. De extreem korte lamp met foto metrische voordelen van triple-draaibuizen geniet van Osram-systeemgarantie in combinatie met Osram Quicktronic E-VSA. Industriële verlichting die uitermate geschikt is voor in kantoren, openbare gebouwen en winkels. Ook supermarkten en warenhuizen zullen nog meer aandacht trekken met deze vier-pins plug-in PL-lamp van Osram. Bekijk nu ons grote assortiment Dulux T/E plus en laat u verrassen!

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Loading...
Laden...