0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Dulux L HE

Dulux L HE

Tegenwoordig is het belangrijk om met het milieu bezig te zijn. Niet alleen helpt u zo de natuur een handje, maar uw eigen portemonnee wordt daar ook blij van. Met deze Dulux L HE PL-lampen van Osram gaat dat zeker lukken. De langwerpige compacte fluorescentielampen zijn enorm energiezuinig en garanderen een goede lichtkwaliteit. De compacte lampen hebben een steeklampvoet met dubbel gedraaide buizen voor directe en indirecte verlichting.

 

Nieuwe mogelijkheden

Nieuwe mogelijkheden ontstaan door het ontwerpen van nieuwe energie en kostenefficiënte verlichtingsoplossingen. De Dulux L HE lamp maakt gebruik van een nieuwe lamp base/houder systeem. De lamp is dan ook niet geschikt voor 1”1 retrofits en kan alleen worden bediend in combinatie met elektronische besturingsapparatuur. De lampen kunnen eventueel worden geleverd samen met een geschikt regelbereik versnelling.

 

Neem een kijkje in ons assortiment Dulux L HE lampen en zie wat de mogelijkheden voor u zijn. Benieuwd naar de toepassingen? U kunt ons altijd bellen op 0416 - 870016

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Loading...
Laden...