0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Dialux

DIALux is uitstekende software om uw verlichtingsplan voor kantoorruimtes, bedrijfspanden en werkplaatsen te berekenen. Momenteel is dit het meest gebruikte programma om lichtplan berekeningen uit te rekenen. Met behulp van DIALux kunnen wij u laten zien hoeveel u daadwerkelijk bespaart op uw verlichting door energiezuinige(re) verlichting aan te schaffen. Tevens is er een discussie over de te verwachten lichtopbrengst.

Bespaart u daadwerkelijk? Wij rekenen het voor u uit!

Worden TL armaturen voorzien van LED TL buizen, dan zult u zich verbazen over de daadwerkelijke lichtopbrengst. Dat u niet in het donker komt te zitten wanneer u uw TL armaturen ombouwt naar LED buizen, laten wij u graag zien met behulp van ons DIALux verlichtingsplan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Licht berekeningen maken wij via ons softwareprogramma DIALux. Via dit programma kunnen wij de gewenste lichtopbrengst op twee manieren uitrekenen, namelijk: 1. Hoeveel nieuwe energiezuinige armaturen u nodig heeft om te voldoen aan de gestelde lichtopbrengst 2. Hoe hoog de lichtopbrengst zal worden na 1:1 renovatie naar energiezuinige armaturen

Huidige situatie in kaart brengen

Deze lichtberekening met behulp van DIALux bieden wij gratis aan. In dit verlichtingsrapport presenteren wij uiteraard de lichtopbrengst, maar laten wij u ook een financiële onderbouwing en de voordelen van energiezuinige verlichting zien. Natuurlijk kunnen wij niet zomaar een lichtberekening via DIALux maken, daarvoor hebben we meerdere gegevens nodig, namelijk: - de afmetingen van het pand - gegevens over de huidige armaturen - welk type verlicht u wenst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een DIALux verlichtingsplan of kunnen wij u adviseren? Neem gerust contact met ons op via 088 000 8 000 om het geheel door te nemen of om een afspraak in te plannen zodat wij uw huidige verlichting in kaart kunnen brengen. Wilt u liever contact opnemen via e-mail om gegevens door te geven, dan kan dat natuurlijk via info@delampenspecialisten.nl.

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Loading...
Laden...