0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Marktplaats

Met tweedehands bedoelen we iets dat al gebruikt is. “Van de tweede hand” slaat terug op het feit dat iemand anders het al gebruikt heeft. Om verschillende redenen kan het van de hand gedaan zijn, dus het wil helemaal niet zeggen dat iets dat 2e hands is, per se slechter is dan iets nieuws. Bovendien is het grootste voordeel aan 2e hands spullen, dat het ook nog eens goedkoper is. Geen wonder dus, dat De Lampen Specialisten vaak wordt ingehuurd om reeds bestaande (en dus 2e hands) armaturen te renoveren naar TL-5 of naar LED armaturen!

 

Een goede bestemming

Natuurlijk gaan we milieuvriendelijk om met de spullen die gebruikt zijn. Afval bestaat niet en weggooien is geen optie, dus alle gebruikte EVSA’s die goed werken kunnen nog worden verkocht. Wij bieden ze te koop aan, zodat ze een tweede leven krijgen, want waarom zou u iets weggooien dat nog goed is? Zo dragen we een steentje bij aan het milieu en tegelijkertijd maken we andere mensen blij met materialen die het nog prima doen!

 

Een goede garantie

De Lampen Specialisten gaat – dag in dag uit – met precisie en passie aan het werk. Desondanks kan het toch gebeuren dat u onverhoopt een kapot exemplaar ontvangt. Dit is haast onmogelijk, maar toch geven we u de garantie op een goed werkend exemplaar. Alles wat u hoeft te doen, is gewoon even te bellen naar het nummer 04168-70016. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk en geheel gratis een nieuw exemplaar ontvangt. U ontvangt automatisch een installatie tekening bij elk van uw bestellingen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die De Lampen Specialisten u biedt?

 

2e hands Philips EVSA voor TL-8 buizen 2e hands armaturen

Klik snel verder en ontdek meer!

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Loading...
Laden...