0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  • Led Paneel 60x60 Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken
  • Led Paneel 60x60 driver Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken
  • Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

LED Paneel 60x60 cm 40W 4000K

LED Paneel 60x60 met optie, DIM

€ 34,99


  • Koop 100 voor € 33,99 elk en bespaar 3%
  • Koop 150 voor € 32,99 elk en bespaar 6%

Details

LED Paneel 60x60 is erg populair in het bedrijfsleven. Het LED Paneel 60x60 is verkrijgbaar bij De Lampen Specialisten. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten.

LED Paneel 60x60 cm is een veelvoorkomende maat. En dan zeker in combinatie met de 4.000K koel wit. Het LED Paneel 60x60 cm is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, elk bedrijf dat serieus overweegt om te besparen op de jaarlijkse verlichtingskosten en tevens een verbetering wil in zijn/ haar huidige verlichting kiest voor het LED Paneel. Naast de besparing die het realiseert, heeft het ook nog eens een strak design. U kunt ervoor kiezen om de huidige armaturen om te bouwen naar LED of deze te vervangen voor een LED Paneel 60x60 cm. In het bedrijfsleven, voornamelijk kantoren etc. zijn deze LED Panelen erg geliefd. 

Omdat er zo enorm veel aanbieders zijn is het wel belangrijk om te weten waar het verschil in zit voordat u er een koopt. De LED Panelen lijken namelijk enorm op elkaar en wij als specialisten kunnen zich best voorstellen dat u niet weet wat u moet kiezen. Als u bij de specificaties van het LED Paneel 60x60 cm kijkt ziet u de kwaliteit en de mogelijkheid van deze panelen. Deze kunt u vergelijken met andere aanbieders.

Wij als De Lampen Specialisten hebben een duidelijk onderscheidt gemaakt in wat we wél en absoluut niet willen plaatsen op onze webwinkel. Mocht u vragen of advies nodig hebben voor uw bedrijf, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de juiste LED verlichting te selecteren. Naast het assortiment van de LED Paneel 60x60 cm hebben we ook een assortiment van grotere panelen namelijk het LED Paneel 30x120 cm. Uiteraard is het LED Paneel in alle kleurcodes te bestellen. Door de enorme groei in populairiteit is het LED Paneel echt een onderdeel geworden van het kantoor. Neem een kijkje in ons assortiment, stel gerust vragen aan onze specialisten. 

U kunt kiezen of u het LED Paneel 60x60 wilt met of zonder dimfunctie. Alles is mogelijk voor de beste verlichting! Naast dat u zeer goede verlichting heeft, kunt u ook nog eens enorm besparen op de energiekosten. Welk bedrijf wilt dat nou niet? De Lampen Specialisten heeft al zeer veel bedrijven voorzien van de juiste LED verlichting. Het LED Paneel 60x60 cm is een veelvoorkomend gekozen paneel. Wij als lampen specialisten helpen u graag verder met het LED Paneel 60x60. 

 

 

 

Aanvullende Informatie

Uitvoering LED Paneel Vierkante LED Panelen
Afmetingen LED paneel 60 cm bij 60 cm
Dikte LED Paneel slechts 9 mm dik
Lichtstroom 3.400 Lm
Energieklasse A++
LED Paneel vermogen 37 Watt
Lumen / Watt verhouding 95 Lm/ Watt
Garantie 3 jaar
Keurmerken Tuv / CE / Rohs / GS
Type Lichtbron 400 * SMD LED
Spreiding Diffuus licht
Werkwijze Vervangen van de TL armaturen voor LED Panelen
Fabrikant Sharp Luni Lighting Co. Ltd.
Gemiddelde levensduur 50.000 uren
Dimbaar armatuur Niet standaard, wel optioneel
Opmerkingen Zeer dun LED Paneel.
Technologie keuze LED
Ombouwen / nieuw Nieuwe armaturen
Loading...
Laden...