0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Installatiebedrijf

Waar u ook naar op zoek bent, hoe groot de behoefte naar nieuwigheid ook is of juist niet: de Lampen Specialisten zult u te allen tijde herkennen aan de heldere presentatie van onze voorstellen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ons aanbod is nog veel goedkoper dan die van onze concurrenten. Wij zijn ons ervan bewust dat de markt groot is, maar ook dat wij u als geen ander kunnen bedienen. Zo ook op gebied van installaties. Onze enorme know-how is een aanwinst voor u als individu, maar ook voor u als bedrijf of organisatie.

Weet u exact waar u aan toe bent, maar heeft u zelf geen tijd? Dan kan De Lampen Specialisten u ook voorzien van installaties. Dit betekent dat u een hoop werk uit handen kunt geven en dat De Lampen Specialisten u dit op een professionele wijze uit handen neemt. Welke diensten vallen bij ons onder installaties? U leest het hieronder.

Bestaande TL armaturen ombouwen naar TL-5 / LED Strips / LED TL buizen Bestaande Downlighters renoveren naar LED armaturen Het installeren van geheel nieuwe armaturen.

Eerst zien, dan geloven? De Lampen Specialisten kan u voorzien van een demo opstelling, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hebt u interesse in één van bovengenoemde diensten? Neem dan contact met ons op en De Lampen Specialisten kijkt wat mogelijk is!

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Loading...
Laden...