0 Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis voorstel?

Inzage in de huidige verlichting

Iedereen praat al over energiezuinige verlichting voordat ze überhaupt weten wat de status van hun huidige verlichting is! Voordat er over energiezuinige verlichting gepraat kan worden dien je eerst inzicht te hebben in een aantal elementaire onderwerpen, zoals:

Uit hoeveel TL buizen heeft elk type TL armatuur PLUS de lengte van de LED TL buizen? Zijn het conventionele/ Hoog Frequent TL armaturen? Wat betaald u per kwatt/ uur prijs?

 

Voordelen van een up to date inventarisatielijst omtrent uw verlichting

Financiële voordelen

Verbruik TL buis ligt vele malen hoger dan het elektriciteitsverbruik van een LED TL buis. Kortom, via LED lampen kunt u daadwerkelijk flink besparen op uw elektriciteitsverbruik.

 

Onderhoud verlichting.

Onderhoud verlichting, wordt meest uitgevoerd op basis van adhoc oftewel op het moment dat er een TL buis / PL lamp niet meer brand wordt alleen deze vervangen. Dat betekend dat er altijd wel ergens in het pand een TL-buis het niet doet. Door nu zelf de inventarisatie lijst in te vullen krijg je zo wie zo al inzicht in de huidige verlichting en kun je daar op ook het onderhoud betreffende de verlichting op afstemmen/ plannen. Ook een groot voordeel van energiezuinige verlichting is de enorme lange levensduur, waardoor je logischerwijs lager onderhoud hebt op de verlichting.

 

Waarom wij werken aan de hand van een Inventarisatie lijst?

De verkoopprijzen die wij hanteren zijn zo scherp dat wij niet overal heen kunnen rijden om o.a. het aantal TL buizen te tellen. Tevens het invullen van een dergelijke lijst kunt u heel goed zelf invullen. Aan de hand van deze ingevulde inventarisatielijst kunnen wij een op maat gemaakt voorstel schrijven die wij persoonlijk komen toelichten.

 

Mocht u vragen hebben over deze lijst, dan kunt u ons bereiken via 088-000 8 000 we staan u graag telefonisch te woord.

Uw ingevulde inventarisatie lijst kunt u sturen naar: info@delampenspecialisten.nl. 

 

Inventarisatielijst  

Inventarisatielijst

 

 

Lees meer aangevuld met foto's en eventueel een video

Loading...
Laden...